• Karacabey’e modern otopark için ilk kazma vuruldu

03.06.2018

Karacabey’e modern otopark için ilk kazma vuruldu

Karacabey kent merkezindeki otopark sorununu kalıcı çözüme kavuşturmak adına kolları sıvayan Karacabey Belediyesi, eski vergi dairesinin bulunduğu yere, 6 katlı otopark yapmak için ilk kazmayı vurdu.

101 yaşındaki anneye ziyaret

Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey'in en yaşlı annesi, 101 yaşındaki Cevahir Taş'ı Anneler Günü münasebetiyle bütün anneler adına ziyaret etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren 101 yaşındaki Cevahir Taş ve ailesi Başkan Ali Özkan, eşi Gülden Özkan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli ile yönetimine teşekkür ettiler.

Başkan Özkan, "Koşulsuz sevgi, şefkat ve fedakârlıklarıyla, bizlere cenneti dünyada yaşatan ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) tarafından cennetle müjdelenen başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutlayarak sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Vefat eden annelerimizi de rahmet ve saygıyla anıyorum. Ruhları şad, Mekanları cennet olsun." ifadelerini kullandı.