• Karacabey’de “Başkanımla Okuyorum” projesi yeni yılda da ses getirecek

17.01.2019

Karacabey’de “Başkanımla Okuyorum” projesi yeni yılda da ses getirecek

Karacabey Belediye Başkan’ı Ali Özkan’ın, 3 yıldır sürdürmekte olduğu “Başkanımla Okuyorum” projesi, eğitim camiasından da büyük takdir topluyor. Önceki gün Özkan’a ziyarete gelen Tan Okulu Lise Müdürü Ebru Tekin ve öğrenciler projeden övgü ile bahsederek, duyarlılığından ötürü Başkan Özkan’a teşekkürlerini ilettiler.

Başkan Özkan’ın mutlu günü

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan kızı Sümeyra Sena Özkan’ın, Bursa Barosu Başkanlığı’nda düzenlenen yemin töreninde avukatlık ruhsatını almasıyla, büyük bir gurur yaşadı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilk göz ağrısı kızı Sümeyra Sena Özkan’ın avukatlık ruhsatı için düzenlenen yemin törenine katılarak, kızının sevincine ortak oldu.

Düzenlenen yemin törenine Başkan Ali Özkan, Eşi Gülden Özkan ile birlikte katıldı.

Tarifsiz mutluluk

Kendisi de İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, kızının en büyük ideali olan avukatlık mesleği için yemin etmesiyle birlikte, tarifsiz bir mutluluk yaşadığını kaydetti.

“Rabbim her anne babaya, böylesine mutlu günleri görmeyi nasip etsin. Başta kızım Sena olmak üzere tüm avukatlara görevlerinde başarılar diliyorum” diyen Özkan’ın, törende yaşadığı mutluluk ve heyecan görülmeye değerdi.

Öte yandan Başkan Özkan’ın kızı Sena Özkan, halen Uludağ Üniversitesi Alternatif Uyuşmazlık Çözümü Bölümü’nde yüksek lisansına da devam ediyor.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2019