• Karacabey'de Alkollü Mekanlar İlçe Dışına Taşınıyor,

11.08.2018

Karacabey'de Alkollü Mekanlar İlçe Dışına Taşınıyor,

Karacabey ilçesinde şehir içinde faaliyet gösteren içkili mekanlar şehir dışına taşınacak. Bu amaçla başlatılan proje kapsamında, içkili mekanlar için belirlenen arazide inşaata başlandı.

‘Halil İbrahim Sofrası’ Orhaniye Mahallesi’nde kuruldu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın, tüm mahalleleri gezerek vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunduğu ‘Halil İbrahim Sofrası’ isimli buluşmaların son durağı Orhaniye Mahallesi oldu.

Orhaniye Cami’nde kılınan sabah namazı sonrası, mahalle kahvehanesinde kurulan sofrada vatandaşlarla aynı masayı paylaşan Başkan Özkan, sorun ve çözüm önerilerini masayı yatırdı. Özkan, belediye tarafından gerçekleştirilen yatırımları da denetleyerek, mahallede hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi.

Birlikte çözüm yolları geliştireceğiz

‘Halil İbrahim Sofrası’ isimli vatandaş buluşmalarını çok önemsediklerini belirten Özkan, “Karacabey Belediyesi olarak, bu buluşmalarda merkez-kırsal ayırt etmeden kahvehanelerde, camilerde toplantı gerçekleştiriyoruz. Karacabey Belediyesi'nden herhangi bir talebiniz, isteğiniz, sıkıntınız varsa onları dinlemeye, sizlerle beraber değerlendirmeye ve çözüm yolları geliştirmeye her zaman hazırız ve bunu geliştirerek sürdürmeye de son derece kararlıyız” dedi.

Karacabey’de büyük ölçekli hizmetler gerçekleşiyor

Son dönemde başta tüm Güney Marmara Bölgesi olmak üzere, Karacabey genelinde de devlet tarafından otoyol, köprü, baraj gibi büyük ölçekli projelerin hayata geçirildiğini ifade eden Başkan Ali Özkan, Bursa Büyükşehir ve Karacabey Belediyesi olarak modern kentleşme adına birçok projeye imza atacaklarını kaydetti.

İlçe genelinde 85 mahalleye önemli yatırımlar kazandırdıklarını dile getiren Özkan, oldukça güçlendirdikleri mali yapı sayesinde, süreç içerisinde istenilen tüm başarılara ulaşacaklarına değindi.

Yetkililerin ilgisinden memnunuz

Belediye başkanı ile aynı masayı paylaşarak sorunlarını aktarmaktan ve belediyenin mahallelerine gerçekleştirdiği yatırımlardan duydukları memnuniyeti aktaran Orhaniye Mahallesi sakinleri de “Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsüne kavuşmamız ve modern belediyecilik imkânlarından faydalanmanın yanı sıra, yetkililerin mahallemize gelerek taleplerimizle yakından ilgilenmesi ve bizleri dinlemesinden büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştular.