• Karacabey’de “Başkanımla Okuyorum” projesi yeni yılda da ses getirecek

17.01.2019

Karacabey’de “Başkanımla Okuyorum” projesi yeni yılda da ses getirecek

Karacabey Belediye Başkan’ı Ali Özkan’ın, 3 yıldır sürdürmekte olduğu “Başkanımla Okuyorum” projesi, eğitim camiasından da büyük takdir topluyor. Önceki gün Özkan’a ziyarete gelen Tan Okulu Lise Müdürü Ebru Tekin ve öğrenciler projeden övgü ile bahsederek, duyarlılığından ötürü Başkan Özkan’a teşekkürlerini ilettiler.

Hepimizin ortak paydası Karacabey

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçedeki meclis üyeleriyle buluştuğu toplantıda, “Karacabey'in ortak menfaatleri doğrultusunda, hep birlikte güzel bir şekilde ilçemize hizmet ettiğimizi düşünüyorum. Bizler, siyasi partileri aziz Türk milletine hizmet etmenin birer vesilesi olarak görüyoruz. İlçemizin gelişimine katkı sağlayan tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 2014 yılından bu yana ilçede belediye meclis üyesi olarak görev yapan tüm meclis üyeleriyle, düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda meclis üyelerine seslenen Başkan Ali Özkan, “2014'ten beri, sizlerle meclis çatısı altında bir aradayız. Farklı siyasi partilerden meclis üyeleri olarak, Karacabey'e hizmet etmeye çalışıyoruz. Bizler, siyasi partileri aziz Türk milletine hizmet etmenin birer vesilesi olarak görüyoruz. Karacabey'in ortak menfaatleri doğrultusunda da güzel bir şekilde hizmet ettiğimizi düşünüyorum. Toplantılarımız büyük bir olgunluk içinde geçti. Tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Karacabey her şeyin en güzeline layık

Başkan Özkan konuşmasında, Türk halk şiirinin önde gelen ozanlarından biri olan Aşık Veysel'in “Kim okurdu kim yazardı, bu düğümü kim çözerdi, koyun kurt ile gezerdi, fikir başka başk'olmasa” şiirinden de alıntı yaparak, meclis çatısı altında farklı fikirlerle, Karacabey'in gelişimi ve büyümesi için hep birlikte sorumluluk üstlendiklerini ifade etti.

“İnsanlık ve dostluk en önemli erdemlerdir” diyen Ali Özkan, Karacabey'in her şeyin en güzeline layık olduğunu sözlerine ekledi.

Başkan Özkan konuşmasının ardından, Karacabey'e hizmetlerinden dolayı tüm meclis üyelerine plaket takdim etti.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2019