• Başkan Özkan’dan Öğretmenler Günü mesajı

24.11.2020

Başkan Özkan’dan Öğretmenler Günü mesajı

Karacabey Belediyespor voleybolda farkı açıyor

Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı, galibiyet serisine bu hafta da devam etti.

Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden Karacabey Belediyespor, bu hafta Karacabey Atatürk Spor Salonu’nda ağırladığı Aydın Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek, liderlik koltuğundaki yerini korudu.

Karacabey’i en iyi şekilde temsil edeceğiz

Galibiyet serisine 6. haftayı da dahil eden Karacabey Belediyespor’da Antrenör Mustafa Cengiz yaptığı açıklamada, “Oyuncularımı tek tek kutluyorum. Harika mücadele ettiler. Bundan sonraki maçlarda da Karacabey’i en iyi şekilde temsil edeceğiz. Diğer maçlarımıza da kayıpsız devam etmek istiyoruz” dedi.

Karacabey Belediye Başkanı ve Belediyespor Onursal Başkanı Ali Özkan da galibiyet sonrası teknik kadro ve sporcuları tebrik ederek, voleybol takımını ilçeye yaşattığı sevinçten ötürü tebrik etti.

Öte yandan, Karacabey Belediyespor’un önümüzdeki maçta karşılaşacağı Kütahya Simav Şeref Koleji Spor karşılaşmasının, Covid-19 tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe alındığı duyuruldu.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2020
Cumhuriyet Meydanı No:1 KARACABEY / BURSA | Tel : 0224 676 86 40 | E-Posta: [email protected]