• Karacabey’de parke taşı çalışmaları sürüyor

08.12.2019

Karacabey’de parke taşı çalışmaları sürüyor

“Karacabey tarımda da cazibe merkezi olacak”

Sahip olduğu verimli tarım arazileri ile geçmişten bu yana ülkemizin en önemli üretim üslerinden biri olan Karacabey’in Belediye Başkanı Ali Özkan, Bursa 17. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile Bursa 12. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı’nı ziyaret etti.

8 Ekim tarihinde başlayan ve 12 Ekim’e kadar, tarım ve hayvancılık sektörünün adeta nabzının atacağı fuarı AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan’la birlikte ziyaret eden Özkan, üretici ve çiftçilere Karacabey’deki tarımsal kalkınmaya yönelik çalışmaları aktardı.

Karacabey’deki tarımsal faaliyetler daha da gelişecek

Fuarda yaptığı görüşmelerde, tarımsal üretimde Türkiye’nin önde gelen bölgelerinden biri olan Karacabey’deki verimli toprakların korunması ve geliştirilmesi konusunda yürütülen çalışmalardan bahseden Özkan, ilçedeki tarımsal faaliyetleri daha da iyileştirmek adına yoğun çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Özkan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ortaya koyduğumuz 3T vizyonunun bir ayağını da tarım kapsıyor. Zaten Karacabey’de tarıma dayalı sanayinin köklü bir geçmişi bulunuyor. Biz de ilçemizdeki verimli toprakların korunması ve geliştirilmesi konusunda önemli çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmalar neticesinde, Karacabey’deki tarımsal faaliyetler daha da gelişecek ve ilçemiz tarımda da cazibe merkezi olacak” ifadelerini kullandı.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2019