• Karacabey’de parke taşı çalışmaları sürüyor

08.12.2019

Karacabey’de parke taşı çalışmaları sürüyor

Karacabey’de ilk yardım konusunda farkındalık projesi geliştirildi

Karacabey Farabi Sağlık Meslek Lisesi, halk arasındaki acil durumlarda etkili mücadeleyi sağlamak amacıyla önemli bir farkındalık projesi geliştirdi.

Bu kapsamda Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan önceki gün, Farabi Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Rafet Tokgöz, Sağlık Hizmetleri Alan Şefi Melike Esen ile Okul Aile Birliği Başkanı Ekrem Tünteral’i makamında ağırladı.

Gerçekleşen görüşmede okul müdürü Rafet Tokgöz, hazırladıkları farkındalık projeleri hakkında Başkan Özkan’a bilgi verirken, ilk yardımın önemine de değindi. Vatandaşların bu konuda bilgilendirilmesinin önemli olduğunu vurguladığı konuşmasında Tokgöz, kitlelere ulaşmak için belediye başkanından da destek istedi.

Başkan Özkan’dan destek sözü

Başkan Ali Özkan da bu projenin oldukça faydalı bir işleyişe sahip olduğuna değinerek, projelerine gereken her türlü desteği vereceğini ifade etti. Özkan konuşmasında, “Bizler çevre, sağlık ve eğitim konularına oldukça titiz yaklaşıyoruz. Bu proje de vatandaşlarımıza ilk yardımla ilgili katkı sağlama noktasında hayati bir nitelik taşıyor. Bunun için değerli okul yönetimi ile güzel bir toplantı gerçekleştirdik. İlk olarak, bir ilk yardım semineri vermeyi düşünüyoruz. Ardından ise tanıtım konusunda afiş ve billboardlarla bu projeyi destekleyerek, daha çok vatandaşımızın bu konudaki duyarlılığını arttırmayı hedefliyoruz’’ dedi.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2019