• Unutulmaya yüz tutmuş sanatlar Karacabey’den dünyaya açılıyor

18.10.2018

Unutulmaya yüz tutmuş sanatlar Karacabey’den dünyaya açılıyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Uluabatlı Hasan İlkokulu tarafından hazırlanan ‘Unutulan Sanatların İzinde’ projesinin tanıtımı kapsamında, okul yetkilileriyle bir araya geldi.

Karacabeyli okçular gururlandırdı

Karacabey Belediyesi, her alanda olduğu gibi sporda da çağ atladı. Bu kapsamda Geleneksel Okçuluk Kültür ve Spor Kulübü sporcuları çeşitli dereceler elde ederek Karacabey’in gurur kaynağı oldu.

Tulpar Geleneksel Okçuluk Kültür ve Spor Kulübü Antrenörü Rıdvan Hız ve kulüp sporcuları Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette sporculardan Karacabeyli Buğra Kağan Çakıcı’nın 2. Tulpar Güz Toyu etkinliklerinde genç erkeklerde 1’inci, Bilal Çakıcı’nın 2’nci ve genç kızlarda Ebra Kankılıç’ın da 4’cü olduğu belirtildi.

Kararlı adımlarla ilerliyoruz

Sporcuları ve antrenörlerini tebrik eden Başkan Özkan, başarılarının devamını diledi. İlçede sporun her branşına büyük önem verdiklerini belirten Özkan, “Sporcularımızın başarısı ilçemizi gururlandırdı. Karacabey’in her alanda olduğu gibi sporda da gelişmesi için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana “sportif kent” olmak hedeflerimiz arasında önemli bir yer tutuyor. Bu konuda kararlı adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz” dedi.

Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarının altını çizen Özkan, bu konuda çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Sporculara tebrik

Diğer yandan Karacabey Belediye Spor Uluabatlı Hasan Geleneksel Okçuluk Kulübü Antrenörü Mehmet Kemal Baltacı, Yardımcı Antrenör Mehmet Özgenlik ile kulüp öğrencileri de Başkan Özkan’ı ziyaret etti.

Ziyarette antrenörler Başkan Özkan’ın her zaman kendilerinin yanında olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Özkan da başarılı çalışmaları nedeniyle sporcuları tebrik etti.