• Kırkpınar'ın provası Karacabey'de start alıyor

22.05.2018

Kırkpınar'ın provası Karacabey'de start alıyor

2 Haziran Cumartesi günü iftardan sonra gerçekleştirilecek olan yağlı güreşlerde, tüm ‘Altın Kemer’ sahibi Kırkpınar başpehlivanlarının boy göstereceği açıklanırken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, tüm güreş tutkunlarını Karacabey’de ağırlamaktan gurur duyacaklarını kaydetti.

15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı

Proje Yeri : İlçemiz Drama Mahallesi 44 Pafta 225 Ada 4 nolu Parsel üzerine 3591.21m² lik, Meydan ve Sosyal Tesis Yaptırılması Projesi.

Proje Amacı:
Karacabey halkının gerek günlük ihtiyaçlarını ve gerekse sosyalleşme ihtiyacını rahatlıkla karşılayabileceği bir alan oluşturarak, modern Karacabey’in şekillenmesine ortam sağlamak