• Başkan Ali Özkan’dan ortak akılla gelecek vurgusu

09.04.2019

Başkan Ali Özkan’dan ortak akılla gelecek vurgusu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, seçimlerin ardından çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni dönemin ardından ilk mesai gününde kademe sahasında başkan yardımcıları, daire müdürleri ve personel ile buluşan Özkan, “Biz hepimiz bir ekibiz ve aynı masadayız. Ortak akılla Karacabey’i hep birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Hayvan Damları Şehir Dışına Alınıyor

ent sosyal yaşamında olumsuzluk yaratan ve dağınık halde bulunan pavyon tarzı faaliyet gösteren işyerlerinin, şehir dışında inşaatı gerçekleştirilecek tek bir bölgede toplanması konusunda işletme sahipleri ile anlaşan Karacabey Belediyesi, şimdi de kent sağlığını yakından ilgilendiren önemli bir karara daha imza attı.

Modern Hayvancılık Tesisi

Çevre ve insan sağlığı için olumsuzluk yaratan ve ilçenin taşra mahallelerinde ve sokak aralarında konumlanmış, hayvan yetiştirici küçük ve orta ölçekli işletmeleri şehir dışına taşıma karara alan Karacabey Belediyesi, bu işletmeleri kamyon garajı arkasında bulunan merada inşa edeceği, ‘Modern Hayvancılık Tesisi’nde toplayacak.

Hayvancılık işletmesi sahipleri ile önceki gün başkanlık makamında gerçekleştirilen toplantıda, taşınacak alanda inşa edilecek tesis projesine son hali verilirken, kamyon garajı arkasında bulunan ve 7000 dekar büyüklüğündeki meradan, 45 dönüm büyüklüğünde bir alanın ayrılarak, Karacabey Belediyesi’ne devir işlemlerinin tamamlandığı kaydedildi.

Çağdaş Üretim Normlarına Sahip Olacak

Konu ile ilgili olarak görüşlerini dile getiren ve kentin modern bir görünüme kavuşması adına önemli kararlar almayı sürdüreceklerinin altını çizen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘Modern Hayvancılık Tesisleri’nin kent sağlığına önemli katkı sunacak düzeyde olduğunu belirterek, tesislerin başta veterinerlik ve karantina hizmetleri olmak üzere tüm çağdaş üretim normlarına sahip olacağına vurgu yaptı.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2019