• Karacabey’de engellere yer yok

15.12.2018

Karacabey’de engellere yer yok

Karacabey Tüm Engelliler Kültür Sanat Dayanışma Eğitim ve Spor Derneği’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Özkan, “Belediye olarak yaptığımız tüm hizmetlerden, engelli vatandaşlarımızın da en kolay şekilde faydalanabilmesi için azami hassasiyet gösteriyoruz. Bu konudaki kararlı tutumumuz devam edecek’’ dedi.

Hizmet Yerleşkesi ve Sosyal Tesisler

Yerleşkede personelin çalışma esnasındaki her türlü ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Sosyal Tesis yaptırılması planlanmaktadır.  Belediyemizin kurumsallaşması  adına atılmış önemli bir adımdır.

—Yerleşke içerisinde planlanan sosyal tesis tek katlı olup  600m² olarak yapılacaktır.