Başkan Özkan, Hatay Milletvekili Şanverdi’yi Karacabey’de ağırladı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Hatay Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Hüseyin Şanverdi’yi ağırladı.

Gerçekleşen görüşmede Başkan Ali Özkan, Karacabey’i ‘güzellikler şehri’ olarak vurgularken, bu zamana dek yapılan yatırımlar ile bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmaları bir sunum haliyle Şanverdi’ye anlattı.

Başkan Özkan, 3T vizyonuyla kentin geleceğini inşa ettiklerine vurgu yaparak, Karacabey’in sahip olduğu potansiyelden övgüyle bahsetti.

Katkı sağlamaya hazır

Başkan Özkan görüşme sonrası yaptığı açıklamada, “Hatay Milletvekilimiz Sn. Hüseyin Şanverdi’ye gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Kendisiyle gerçekleştirdiğimiz görüşmede, Karacabey’deki icraatlarımızı ve projelerimizi detaylı bir şekilde anlatma imkânı bulduk. Kendisi de çalışmalarımızı beğendiğini ifade ederek, katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını söyledi. Nazik ziyareti için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Gerçekleşen görüşmede, Ak Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan da yer aldı.