Bundan böyle tüm Karacabey’in hizmetkarıyım

Belediye Başkanı Ali Özkan, dün İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı: 30 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından Karacabey Belediye Başkanı olan Ali Özkan, dün yoğun kalabalık ve coşkuyla birlikte İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Yaşar Baş’tan mazbatasını aldı. Başkan Özkan’ın yanı sıra AK Parti, MHP ve CHP belediye meclis üyelerine de mazbataları verildi. Adliye Sarayı önünde toplanan yoğun kalabalık tarafından coşkuyla karşılanan Belediye Başkanı Ali Özkan, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldıktan sonra, Karacabey’e gelen AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İlçe Başkanı Murat Erol ile birlikte Belediye Başkanlığı’na kadar yürüyerek halkı selamladı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Cumhuriyet Alanı’nda da büyük bir sevgi seliyle karşılanan Milletvekili Önder Matlı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İlçe Başkanı Murat Erol ve Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Belediye önündeki kurban kesiminin ardından halka seslendi. Öncelikle seçim süreci boyunca kendisine destek olan vatandaşlara teşekkür eden Özkan, “Her zaman ‘üçlü olsun güçlü olsun’ derken işte bunu kastediyorduk. Milletvekilimiz Önder Matlı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe ve Karacabey’de biz. İstediğimiz oldu ve artık Karacabey kazanacak.” dedi. Ali Özkan ayrıca, belediyeyi gülerek aldıklarını belirterek, “Günü geldiğinde de gülerek bırakırız.” şeklinde konuştu. Özkan’ın ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, ilçeli seçmene teşekkür etmek için Karacabey’e geldiğini ifade ederek, “Her zaman söylediğimiz gibi, bundan sonra büyükşehir olarak Karacabey’e büyük destek vereceğiz. Ali Özkan’ın arkasında bundan böyle Bursa var, Ankara var, Türkiye var.” dedi. AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı da, yaptığı konuşmasında, “Her şey çok güzel oldu ve Karacabey kazandı. Artık Karacabey hak ettiği hizmetleri alacaktır. Bunun sözünü veriyoruz. Bursa Büyükşehir ve 15 ilçemizde AK Parti olarak birinci parti çıktık. Biliyoruz ki, yerel siyaset ve yerel yönetimler demokrasinin temelidir. Bu yüzden yerelde ne kadar güçlü olursanız, yerel düzeyde katılım mekanizmalarını ne kadar geliştirebilirseniz, o ölçüde demokrasiniz de sağlam temeller üzerinde yükselir. Bursa ve Karacabey’in modern belediyecilik hizmetlerini devam ettirmesi ve kırsala da bu hizmetlerin ulaştırılması için hem Belediye başkanlarımız hem de milletvekilleri olarak elimizden gelen tüm çabayı ortaya koyacağız.” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Ali Özkan’a, Belediye Başkan Yardımcısı Fahri Köfteci tarafından belediyenin anahtarı teslim edildi.
Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2024