menü

Karacabey’de çocuk parkları da 7/24 kameralar ile takip edilecek

Karacabey’de çocuk parkları da 7/24 kameralar ile takip edilecek

Karacabey Belediyesi, 3T vizyonu çerçevesinde kentin teknolojik açıdan gelişimine yönelik yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Bu kapsamda Karacabey Belediyesi, ilçe genelinde güvenlik amaçlı faaliyete geçirdiği güvenlik kameralarının sayısını artırıyor.

Belediye Başkanı Ali Özkan, bu konuda vatandaşlardan da talep geldiğini belirterek, “İlçemizin belirli noktalarında, meydanlarında kurduğumuz kamera sistemlerini, artık çocuklarımızın ve ailelerimizin vakit geçirdiği parklara da kurma kararı aldık. Ve bu çalışmamızı başlattık. İnşallah tüm parklarımız bu şekilde gözetim altında tutulacak” dedi.

‘Güvenli kent’ vurgusu

Özkan, “Karacabey Belediyesi olarak, kırsal mahallelerin giriş çıkış ve meydanlarında, şehir içinde bazı cadde, sokak ve meydanlarda, bazı kamu, kurum önlerine ve kültür merkezi, pazaryeri ile otopark gibi vatandaşların yoğun faaliyette bulunduğu alanlarda kameralarımız çalışmaya devam ediyor. Karacabey’in her anlamda yaşanabilir ve güvenli bir kent olması temel önceliğimiz. Bu konuda yatırımlarımız devam edecek” diye konuştu.

Özkan ayrıca, bu kameraların kaydettiği görüntülerin de gerektiğinde Emniyet ve Jandarma birimleriyle paylaşıldığını belirterek, özellikle asayiş olaylarında polis ve jandarmaya destek olunduğunu kaydetti.


Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2024
Cumhuriyet Meydanı No:1 KARACABEY / BURSA | Tel : 0224 676 86 40 | E-Posta: bilgi@karacabey.bel.tr