Kent Konseyi Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Karacabey Kent Konseyi seçimleri bugün Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Seçimlerde Mahmut Çayır başkanlığında kurulan Kent Konseyi yönetimi şu isimlerden oluştu; Prof. Dr. Selda Özbilgin, Abdullah Yalazı, İbrahim Emir, Mesut Çoksaygılı, Nesimi Giray Günaydınlın, Nihal Savaş, Şükrü Kilci, İsa Coşkunsoy, İlhami Kösem, Kemalettin Vural, Çetin Ayva, İsmail Türk, Recep Cömert, Güllü Bilgin, Hayati Demirel Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı konuşmada Kent Konseyine gösterdikleri özenin altını çizdi. Bu oluşum için gerekli tüm yaptırımlara hazır olduklarını ifade eden Özkan sekreter ve yer tahsisi gibi konuların çok kolay aşılabileceğini, yeter ki yönetimin amacının 'Karacabey'e hizmet' olmasını ifade etti.
Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2024