Ramazan Etkinliklerinde Mithat KÖRLER Sahne Aldı

Karacabey Belediyesi tarafından Atatürk Kültür Parkı’nda Ramazan Boyunca gerçekleştirilen ve her akşam 1000 kişilik halka açık iftar yemeği sonrasında çeşitli eğlence ve gösteriler ile organize edilen Ramazan Etkinliklerinde önceki akşamın konuğu sahnelerin sevilen ismi Mithat Körler oldu. İlçede bu kadar geniş kapsamlı ilk defa düzenlenen ve ramazan ayı boyunca her akşam en az bin kişilik iftar yemeğinin verildiği Atatürk Kültür Parkı’nda ayrıca iftardan hemen sonra ramazanın konseptine uygun çeşitli etkinlik ve konserler yer alıyor. Gece boyunca süren etkinliklerin yanı sıra yine açık havada ve toplu halde kılınan Teravih namazı ile etkinlikler sona eriyor. Her akşam ayrı bir tadın yaşandığı Kültür Park’ta ramazan coşkusu sürerken, ilçe halkının önceki akşamki konuğu sahnelerin sevilen ismi Mithat Körler oldu. Körler’in sahnesiyle birlikte binlerce kişinin akın ettiği kültür parkta Karacabeyli vatandaşların yanı sıra Mustafakemalpaşa ve Bandırma’dan da izlemeye gelenler yer aldı. Yaklaşık 2 saatlik bir konser ile seyircileri birbirinden güzel şarkılarıyla mest eden Körler’e programın sonunda Ali Özkan teşekkür plaketi takdim etti. Özkan sahneye çıktığında yaptığı konuşmada “Bugüne kadar her akşam en az bin kişilik iftar yemeğimizle ilçe halkımızı huzurlu ve bereketli bir ramazan yaşatmaya çalıştık. Teravih namazları için alanlar yarattık. İftar sonrası ailelerin vakit geçirebileceği, yürüyüşler yapabileceği etkinlikler organize ettik. Bu akşamda gecemizi, ramazanın güzel bir akşamını Sayın Mithat Körler renklendirmişti oldu. Kendisine huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Plaket takdiminin ardından Körler’de Karacabey’den ve insanlarından çok etkilendiğini belirterek Karacabey’e gezmek için ayrıca geleceğini ifade etti.
Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2024