menü

‘Spor şehri’ Karacabey başarılarıyla öne çıkıyor

‘Spor şehri’ Karacabey başarılarıyla öne çıkıyor

‘Spor şehri’ Karacabey başarılarıyla öne çıkıyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yeniden başlayan sportif faaliyetlerle birlikte ilçede sportif faaliyetlerin her alanda yoğun bir şekilde sürdüğünü belirtti. Özkan, son bir haftada 2000’in üzerinde sporcunun ilçedeki spor tesislerinden faydalandığını söylerken, 10 resmi müsabakada da sporcuların çaba sarf ettiğini kaydetti.

 

Karacabey’de spora ve sporcuya destekler her alanda yoğun bir şekilde devam ediyor.

 

Sporu her alanda ilçede aktif hale getirmek için çabalayan Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçedeki sportif faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

Lisanslı sporcu sayısında büyük artış

 

Başkan Özkan, göreve ilk geldiklerinde ilçede yüzlü sayılarla ifade edilen lisanslı sporcu sayısını bugün on binlere ulaştırdıklarını belirterek, bunun başarılı sonuçlarla ilçeye geri dönüşünün de olduğunu söyledi.

 

Son olarak, Geleneksel Türk Okçuluğu Türkiye Salon Şampiyonasında Karacabey Belediyespor Uluabatlı Hasan Okçuluk Kulübü sporcusu Elif Mutlu’nun Türkiye Şampiyonu olduğunu belirten Özkan, Wushu Kung-Fu Türkiye Şampiyonasında 1 tane birincilik, 1 tane ikincilik ve 5 tane de üçüncülük kazandıklarını söyledi.

 

Sporu seven insanların yanındayız

 

Özkan, “Bizler sporun, sporcunun ve spor seven insanların yanındayız. Özellikle gençlerimize sporu sevdirebilmek ve yeteneklerini geliştirebilmek adına yıllardır altyapıya ve farklı branşlara verdiğimiz desteklerin meyvelerini ne mutlu ki alıyoruz. Önceden sadece ‘tarım şehri’ olan ilçemiz; şimdi turizmiyle, doğasıyla, sanayisi ve sportif faaliyetleriyle de öne çıkıyor. Bakın son hafta içerisinde Antalya’da Wushu Kung-Fu dalında birinciliğimiz var. Samsun’da okçuluk dalınca birinciliğimiz var, bu haftayı 10 resmi müsabaka ile tamamladık. 2 binden fazla sporcu, ilçemizdeki spor alanlarından faydalandı. Ne mutlu spor şehri Karacabey’e” ifadelerini kullandı.

 

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2024
Cumhuriyet Meydanı No:1 KARACABEY / BURSA | Tel : 0224 676 86 40 | E-Posta: bilgi@karacabey.bel.tr