Su Kaynakları Masaya Yatırıldı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün çalışma odasında gerçekleştirdiği görüşme ile Gölecik Barajının faaliyete geçeceği güne kadar ilçede kullanılacak su kaynaklarının planlamasını masaya yatırdı. Çalışmaya BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Hakan Kaya ve yetkililerle görüştü. Gerçekleştirilen çalışma sonrası yaptığı açıklamada Başkan Ali Özkan “ Bizler ilçede su kaynaklarını daha verimli ve sağlıklı kullanabilme anlamında elimizden gelen çalışmalarımızı ortaya koyacağız. Ancak bu işe planlı ve programlı çıkmakta fayda var. Bu yüzden önceki gün Büyükşehir Daire Başkanlığı Personeli ile birlikte bir takım incelemeler yaptık. BUSKİ yöneticileri ile istişarelerimiz bu zamana kadar zaten sürmekteydi. Gölecik Barajı faaliyete geçene kadar evlere sağlanacak içme suyu ve bu suların taşındığı boru hatları üzerinde gerekenleri neyse bizler bunları yerine getireceğiz. Ekiplerimizle bu çalışmaları aksatmamak için BUSKİ personeliyle dirsek temasındayız” dedi.
Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2024